Print Recipe
Žali šaltibarščiai
Rengiat vakarėlį terasoje ar elegantišką vakarienę kamuojant vasaros karščiams? Ši geriama sriuba bus puikus šventės startas. kuo daugiau žalumynų - tuo gražesnė spalva ir aromatingesnė šaltsriubė.
Virtuvė Lietuvos
Raktažodis agurkai
Pasiruošimas 5 min
Laikas 5 min
Porcijos
Ingredientai
Virtuvė Lietuvos
Raktažodis agurkai
Pasiruošimas 5 min
Laikas 5 min
Porcijos
Ingredientai
Procesas
  1. Visus ingredientus sudėkite į blenderį, įpilkite šiek tiek šalto vandens, kokio norisi tirštumo (arba ledukų, jei norite ypatingai šaltos sriubos), ir suplakite viską iki vientisos glotnios konsistencijos. Paragaukite, gal trūksta rūgšties (įlašinkite kelis lašus citrinos sulčių), druskos, gal šiek tiek cukraus? Patiekite iškart, išpilstę į stiklines, taures ar dubenėlius, su virtom karštom bulvėm.

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *