Įkaitinkite keptuvę (idealu, jei turite nepridegančia danga) (20cm diametro), įpilkite 1 šaukštą aliejaus, palaukite kol aliejus gerai įkais. Išmaišykite lietinių tešlą, tada įpilkite samtelį tešlos į keptuvę ir paskirstykite po visą plotą. Kepkite apie 1 minutę, vis švelniai pakeldami blynelio kraštus, kad po apačia patektų aliejaus. Kai lietinio viršus bus sausas (pajausite prilietę pirštu), o apačia gražiai paskrudus, patraukite keptuvę nuo kaitros. Ant vienos lietinio pusės uždėkite kelias riekeles avokado, truputį paruoštų salotų, keptą kiaušinį, pabarstykite šaukštu kokosinio čili pagardo. Viską pabarstykite druskos dribsniais, ir ant viršaus užlenkite kitą lietinio pusę. Perkelkite taip paruoštą porciją į pašildytą lėkštę.
Taip pat iškepkite ir kitus lietinius.