Print Recipe
Vieno kąsnio sumuštiniai su skrudinta duona ir lašišos confit
Lašišos confit įdaras gali būti patiektas tiek ant juodos, tiek ant baltos duonos skrebučių
Course Užkandžiai
Virtuvė Lietuvos
Raktažodis žuvis
Pasiruošimas 10 min
Laikas 25 min
Porcijos
porc
Ingredientai
Lašišos confit
Patiekti
Course Užkandžiai
Virtuvė Lietuvos
Raktažodis žuvis
Pasiruošimas 10 min
Laikas 25 min
Porcijos
porc
Ingredientai
Lašišos confit
Patiekti
Procesas
  1. Įkaitinkite orkaitę iki 120C. Mažą kepimo indą išklokite kepimo popieriumi. Ant jo klokite lašišos filė odele į apačią, pašlakstykite aliejumi, pabarstykite druska ir pipirais, pašaukite kepti apie 25 minutes. Po tiek laiko lašiša turėtų būti labai sultinga ir minkšta, lengvai atšokti nuo odelės.
  2. Nulupkite lašišos odelę, o žuvį pirštais atsargiai suardykite segmentais, sudėkite į dubenėlį. Ten pat sudėkite susmulkintus svogūnus, laiškus, citrinos žievelę, supilkite sultis ir suberkite čili pipirus. Viską atsargiai išmaišykite, pagardinkite druska ir pipirais, ir padėkite į šaldytuvą visiškai atvėsti ir sutvirtėti.

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *