Print Recipe
Vegetariškas lešių burgeris su cukinijų makaronais
Kupinas baltymų vegetariškas burgeris
Course Main Dish
Virtuvė Artimųjų Rytų
Raktažodis vegetariški, grilis
Porcijos
vnt
Ingredientai
Priedai patiekimui
Course Main Dish
Virtuvė Artimųjų Rytų
Raktažodis vegetariški, grilis
Porcijos
vnt
Ingredientai
Priedai patiekimui
Procesas
  1. Įkaitinkite keptuvėje šaukštą aliejaus ir apkepinkite svogūnus, kol taps minkšti. Pabaigoje suberkite česnakus ir dar trumpai pakepinkite. Sudėkite svogūnus į dubenį, ten pat sudėkite likuisus burgerių ingredientus ir sumaišykite. Suformuokite 4 tamprius rutulius, tada juos suplokite ir suformuokite papločius.
  2. Ant įkaitintų Big Green Egg (ar kitokio kamado tipo grilio) grotelių dėkite špižinę keptuvę ir leiskite jai gerai įkaisti. Patepkite keptuvę likusiu aliejumi ir sudėkite paplotėlius. Kepinkite apie 3-4 minutes, kol viena pusė gražiai apskrus, tada apverskite, pakepinkite porą minučių, uždėkite ant viršaus sūrio riekelę, ir kepinkite dar 2 minutes.
  3. Pašiildykite bandeles. Patepkite apatinę bandelės dalš humusu (arba kitokiu padažu), ant jo dėkite cukinijų makaronus, tada ant viršaus - pomidorus, ant jų - lęšių burgerius, patepkite juos karamelizuotu čili džemu su romu, ir užvožkite viršutine bandelės dalimi.
Pastabos

Recepto šaltinis - Donna Hay

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *