Print Recipe
Vaniliniai braškių ir graikiško jogurto ledai
Course Desertai
Virtuvė Lietuvos
Raktažodis ledai
Pasiruošimas 10 min
Pasyvus laikas 5 val
Porcijos
vnt
Ingredientai
Course Desertai
Virtuvė Lietuvos
Raktažodis ledai
Pasiruošimas 10 min
Pasyvus laikas 5 val
Porcijos
vnt
Ingredientai
Procesas
  1. Į blenderį supilkite jogurtą, vanilę ir medų, ir išsukite viską, kol susimaišys. Atidėkite šios masės 1+½ stiklinės į šalį. Į likusį jogurtą tame pačiame blenderyje sudėkite braškes ir likusį medų, ir vėl išsukite iki vientisos masės.
  2. Į ledų formeles palaitomis pilkite baltos (jogurto) masės ir rožinės (jogurto su braškėmis) masės, padarydami "marmurinį" efektą. Jei norite, pabaigoje dar galite valgomuoju peiliu švelniai pamaišyt abi mases, kad jos dar labiau susimargintų. Laikykite šaldiklyje apie 4-5 valandas, kol pilnai sustengs.
Pastabos

Recepto šaltinis - Donna Hay. 

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *