
Pasiruošimas | 10 min |
Pasyvus laikas | 5 val |
Porcijos |
vnt
|
Ingredientai
- 560 g graikiško jogurto (2 stiklinės)
- 1 šaukštelis vanilės pastos
- 90 g medaus (¼ stiklinės)
- 225 g braškių (1+⅓ stikl), gali būti šaldytos
- 90 g medaus (¼ stiklinės) papildomai, prie ankstesnio kiekio
Ingredientai
|
![]() |
Procesas
- Į blenderį supilkite jogurtą, vanilę ir medų, ir išsukite viską, kol susimaišys. Atidėkite šios masės 1+½ stiklinės į šalį. Į likusį jogurtą tame pačiame blenderyje sudėkite braškes ir likusį medų, ir vėl išsukite iki vientisos masės.
- Į ledų formeles palaitomis pilkite baltos (jogurto) masės ir rožinės (jogurto su braškėmis) masės, padarydami "marmurinį" efektą. Jei norite, pabaigoje dar galite valgomuoju peiliu švelniai pamaišyt abi mases, kad jos dar labiau susimargintų. Laikykite šaldiklyje apie 4-5 valandas, kol pilnai sustengs.
Pastabos
Recepto šaltinis - Donna Hay.