Traškūs svogūnų žiedai kefyro tešloje
Gardūs traškūs svogūnų žiedai, skaniausi kol karšti, su jogurtiniu burgerių padažu
Porcijos
6porc
Porcijos
6porc
Ingredientai
Procesas
  1. Į dubenį supilkite kefyrą, suberkite kepimo miltelius, kajeno pipirus, druską, pipirus, ir įberkite pusę kiekio (150g arba 1 stiklinę) miltų. Užmaišykite tešlą. Likusius miltus suberkite į gilesnį dubenėlį.
  2. Įkaitinkite puode (maždaug ⅓ jo tūrio) aliejų. Kai jis pasieks 180C, apvoliokite svogūnų žiedus miltuose, nupurtykite jų perteklių, tada kiekvieną žiedą įmerkite į kefyro tešlą, leisdami tešlos pertekliui nuvarvėti, ir dėkite į karštus riebalus. Svogūnus skrudinkite dalimis, neperkraidami indo. Kiaurasamčiu ištraukite jau apkskrudusius svogūnus ir dėkite į indą, išklotą popieriniu rankšluosčiu, kad susigertų riebalų perteklius. Patiekite karštus.
Pastabos

Recepto šaltinis -Donna Hay