Print Recipe
Traškūs svogūnų žiedai kefyro tešloje
Gardūs traškūs svogūnų žiedai, skaniausi kol karšti, su jogurtiniu burgerių padažu
Course Užkandžiai
Virtuvė Britų
Porcijos
porc
Ingredientai
Course Užkandžiai
Virtuvė Britų
Porcijos
porc
Ingredientai
Procesas
  1. Į dubenį supilkite kefyrą, suberkite kepimo miltelius, kajeno pipirus, druską, pipirus, ir įberkite pusę kiekio (150g arba 1 stiklinę) miltų. Užmaišykite tešlą. Likusius miltus suberkite į gilesnį dubenėlį.
  2. Įkaitinkite puode (maždaug ⅓ jo tūrio) aliejų. Kai jis pasieks 180C, apvoliokite svogūnų žiedus miltuose, nupurtykite jų perteklių, tada kiekvieną žiedą įmerkite į kefyro tešlą, leisdami tešlos pertekliui nuvarvėti, ir dėkite į karštus riebalus. Svogūnus skrudinkite dalimis, neperkraidami indo. Kiaurasamčiu ištraukite jau apkskrudusius svogūnus ir dėkite į indą, išklotą popieriniu rankšluosčiu, kad susigertų riebalų perteklius. Patiekite karštus.
Pastabos

Recepto šaltinis -Donna Hay

Straipsnis paskelbtas Be kategorijos ir pažymėtas .

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *