Print Recipe
Tasmanijos obuolių pyragas
Labai paprastas pyragas, kuriam neprireiks jokios virtuvės technikos
Tasmanijos obuolių pyragas
Course Desertai
Virtuvė Australijos
Raktažodis obuoliai
Pasiruošimas 10 min
Laikas 45 min
Porcijos
porc
Ingredientai
Course Desertai
Virtuvė Australijos
Raktažodis obuoliai
Pasiruošimas 10 min
Laikas 45 min
Porcijos
porc
Ingredientai
Tasmanijos obuolių pyragas
Procesas
  1. Įkaitinkite orkaitę iki 200C. Kepimo formos (20cm diametro) dugną išklokite pergamentiniu popieriumi.
  2. Kiaušinius suplakite su cukrumi, tada supilkite sviestą ir dar paplakite. Dubenėlyje sumaišykite miltus, kepimo miltelius, druską, cinamoną ir šį mišinį supylę į kiaušinių masę išsukite, kol susijungs ingredientai. Į masę įmaišykite kubeliais supjaustytus obuolius ir sudėkite į kepimo skardą. Ant viršaus sudėliokite obuolio skilteles, viską pabarstykite dar trupučiu cukraus ir cinamono. Kepkite apie 45 min., arba kol patikrinę mediniu pagaliuku jį ištrauksite sausą. Patiekite pyragą daršiltą, su plakta grietinėle.
Pastabos
Recepto šaltinis - SBS food

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *