
Pasiruošimas | 10 min |
Porcijos |
asm
|
Ingredientai
- 2 riekelės duonos baltos, Jorė, paskrudintos
- 100 g pupų šviežių arba šaldytų (bob)
- saujelė rukolų
- ½ skiltelės česnako
- 15 g sūrio parmigiano, pecorino ar panašaus, tarkuoto
- citrinos sulčių
- 25 ml Alyvuogių aliejaus
- čili dribsnių, patiekimui
Ingredientai
|
![]() |
Procesas
- Passūdytame vandenyje apvirkite pupas. Perliekite šaltu vandeniu, tada nupulkite jų odelę, išimdami skaisčiai žalią minkštimą. Sudėkite pupas į mažą blenderį (pasilikite kelias dekoracijai), ten pat sudėkite rukolas, česnaką, tarkuotą sūrį, įspauskite citrinos sulčių ir pulsuojančiais judesiais partinkite, kad masė būtų ne visai tolygi. Pagardinkite druska, jei trūksta. Šią masę dėkite ant paskrudintos duonos gabalėlių, papuoškite atidėtom pupom ir pabarstykite čili pipirų dribsniais.