Porcijos |
porc
|
Ingredientai
- 2 vištienos blauzdelės (be odos)
- 4 šaukštai teriyaki padažo
- aliejaus kepti
- 2 nori lapeliai
- 2 stiklinės virtų suši ryžių (atvėsintų)
- 4 salotų lapai (labiausiai tiks sviestinės)
- 1 morka (supjaustyta šiaudeliais)
- majonezo
- 2 šaukštai sezamų sėklų
Ingredientai
|
|
Procesas
- Blauzdeles išmuškite mėsos plaktuku iki maždaug 5mm plonumo, užpilkite teriyaki padažu ir palikite marinuotis 30 min (arba pernakt). Iškepkite keptuvėje su keliais lašais aliejaus iš abiejų pusių ir palikite atvėsti.
- Pjaustymo lentą išklokite maistine plėvele. Dėkite nori lapelį rupia pusia į viršų, pasukę 45 laipsnių kampu. Per vidurį dėkite ½ stiklinės ryžių ir suplokite į ploną kvadratą. Ant ryžių dėkite 2 salotos lapus, saujelę morkų šiaudelių, gabalėlį vištienos blauzdelės. Ant mėsos patepkite majonezo, pabarstykite sezamais ir viską uždenkite ½ stiklinės ryžių, suplokite. Užlenkite apatinį nori kampą į viršų, tada užlankstykite abu šoninius kampus ir pabaigoje - viršutinį kampą, taip visiškai “uždarydami” įdarą. Susukite paketėlį į maistinę plėvelę ir palikite apie 10 min., kad nori lapeliai suminkštėtų. Taip pat paruoškite ir kitą suši sumištinį.
- Perpjaukite sumuštinį pusiau ir skanaukite pagardinę sojų padažu.