Pasiruošimas | 15 min |
Porcijos |
asm
|
Ingredientai
- 2 riekelės duonos baltos, Jorė, paskrudintos
- 2 burokėliai maži, išvirti arba iškepti folijoje
- Alyvuogių aliejaus kepimui
- baziliko lapelių patiekimui
- balzamiko acto patiekimui
- juodųjų pipirų patiekimui
Fetos kremui
- 80 g fetos sūrio sutrupinto
- 2 šaukštai jogurto graikiško
- ¼ citrinos sulčių
- ½ šaukšto Alyvuogių aliejaus
Ingredientai
Fetos kremui
|
|
Procesas
- Pasigaminkite fetos kremą: nedideliu blenderiu suplakite fetą, jogurtą, citrinos sultis, alyvuogių aliejų ir maždaug 1 šaukštą šalto vandens, kol gausite purią vientisą masę.
- Mažoje keptuvėje įkaitinkiite šlakelį aliejaus. Burokėlius supjaustykite riekelėmis, ir apkepkite iš abiejų pusių.
- Ant paskrudintos duonos riekelių dėkite fetos kremo, ant jo - keptus burokėlius, papuoškite baziliko lapeliais, pašlakstykite keliais lašais balzamiko acto, pabarstykite grūstais pipirais.