Šalta ispaniška migdolų sriuba, arba „baltasis gaspačio”
Švelnaus skonio ypatingai paprastai pagaminama šalta tiršta ispaniška migdolų sriuba. Jai pagaminti reikės blenderio
Porcijos Pasiruošimas
6asm 5min
Laikas Pasyvus laikas
5min 2val
Porcijos Pasiruošimas
6asm 5min
Laikas Pasyvus laikas
5min 2val
Ingredientai
Procesas
  1. Baltą duoną užpilkite trupučiu vandens, palikite, kad suminkštėtų. Į blenderį suberkite migdolus ir juos susmulkinkite iki trupinių. Sudėkite išmirkytą duoną, česnako skilteles, supilkite alyvuogių aliejų, ir vėl viską suplakite blenderiu. Pamašu pilkite vandenį, vis leisdami masei susimaišyti, susoplakti, kol gausite norimą sriubos konsistenciją. Pabaigoje įmaišykite actą ir įberkite pagal skonį druskos.
  2. Padėkite sriubą šaltai porai valandų, patiekdami pašlakstykite trupučiu aliejaus, įberkite vynuogių (ir/arba agurkų, jei pageidaujate).
Pastabos

Recepto šaltinis – Cooking the Globe