Salotos su pasta, marinuotomis vynuogėmis ir gorgonzola
Gaivios vasariškos salotos, kuriose susimaišę saldūs ir pikantiški skoniai
Porcijos Pasiruošimas
6porc 10min
Laikas Pasyvus laikas
10min 1val
Porcijos Pasiruošimas
6porc 10min
Laikas Pasyvus laikas
10min 1val
Ingredientai
Marinuotoms vynuogėms
Procesas
  1. Sumaišykite vynuoges ir visus marinato ingredientus ir palikite pasimarinuoti apie 1 valandą (arba per naktį šaldytuve).
  2. Išvirkite risoni kaip nurodyta ant pakelio, pasūdytame vandenyje. Nupilkite vandenį, palaukite kol nuvarvės, tada suberkite į dubenį ir užpilkite pusę kiekio marinuotų vynuogių skysčio (uogas palikite). Palikite atvėsti. Kitame puode apvirkite šparagus su snieginiais žirneliais (snow peas), greitai pakiškite po šaltu vandeniu, kad išlaikytų spalvą, nusauskinkite.
  3. Dubenyje sumaišykite risoni su šparagais ir žirneliais, sudėkite į lėkštę, ant viršaus pabarstykite jaunų burokėlių lapų, gorgonzolos sūrio, sudėkite marinuotas vynuoges ir dar pašlakstykite vynuogių marinatu.
Pastabos
Recepto šaltinis – Delicious magazine (mano adaptuotas)