Rukolų, fetos ir vynuogių salotos su marinuotais svogūnais ir razinomis
Tai universalios salotos, ypatingai tinkančios vasarą, pateikti su grilyje keptais mėsos kepsniais
Porcijos
6asm
Porcijos
6asm
Ingredientai
Salotoms
Marinatui/padažui
Procesas
  1. Pradėkite nuo marinato: sumaišykite visus jam skirtus ingredientus. Sudėkite į marinatą svogūnus ir razinas ir palikite pasimarinuoti bent 15 minučių (galite ir ilgiau, bet pakaks 1-2 valandų)
  2. Prieš patiekiant salotas, į didelę plokščią lėkštę sudėkite rukolas, apibarstykite vynuogėmis, fetos sūriu. Išimkite iš marinato svogūnus ir razinas, pabarstykite ant salotų. Pašlakstykite viską marinatu, pabarstykite kedrinėmis pinijomis ir patiekite iškart.