
Porcijos |
porc
|
Ingredientai
- 500 g rikotos (keiskite šlapesne ir riebesne lietuviška varške)
- 25 g tarkuoto parmezano
- 100 g špinatų supjaustytų kuo smulkiau
- sauja mėtų lapelių susmulkintų
- ½ šaukštelio džiovintų mėtų
- 1 česnako skiltelė susmulkinta
- 1 kiaušinis suplaktas
- 50 g viso grūdo kvietinių miltų
- druskos, pipirų
- aliejaus kepti
Ingredientai
|
![]() |
Procesas
- Visus išvardintus ingredientus sumaišykite ir šlapiomis rankomis suformuokite nedidelius paplotėlius. Kepkite iš abiejų pusių vidutiniškai įkaitintame aliejuje. Patiekite su žaliomis salotomis ir avokadais, cukriniais žirneliais, pašlakstę salotų padažu: sumaišykite 2 šaukštelius garstyčių su 1 šaukšteliu acto bei 2 šaukštais alyvuogių aliejaus, paskaninkite druska ir pipirais.
Pastabos