Print Recipe
Rikotos ir mėtų blynai
Pikantiški rikotos blynai su mėtomis, patiekti su kalnu žalumynų ir avokadais
Ricotta fritters with mint
Virtuvė Lietuvos
Raktažodis blynai
Porcijos
porc
Ingredientai
Virtuvė Lietuvos
Raktažodis blynai
Porcijos
porc
Ingredientai
Ricotta fritters with mint
Procesas
  1. Visus išvardintus ingredientus sumaišykite ir šlapiomis rankomis suformuokite nedidelius paplotėlius. Kepkite iš abiejų pusių vidutiniškai įkaitintame aliejuje. Patiekite su žaliomis salotomis ir avokadais, cukriniais žirneliais, pašlakstę salotų padažu: sumaišykite 2 šaukštelius garstyčių su 1 šaukšteliu acto bei 2 šaukštais alyvuogių aliejaus, paskaninkite druska ir pipirais.
Pastabos
Recepto idėja iš Delicious žurnalo. 

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *