Riešutų granola su tropiniais vaisiais
Australijos skoniai – riešutai ir džiovinti tropiniai vaisiai
Porcijos Pasiruošimas
7stiklinės 10min
Laikas
20min
Porcijos Pasiruošimas
7stiklinės 10min
Laikas
20min
Ingredientai
Procesas
  1. Įkaitinkite orkaitę iki 170C. Dvi dideles kepimo skardas išklokite kepimo popieriumi. Mažame puode sumaišykite kokosų aliejų, medų, druską , vanilę. Užkaiskite ir plakite kaitindami, kol susimaišys.
  2. Dideliame dubenyje sumaišykite visus riešutus ir visas sėklas. Supilkite kokosų aliejų ir medaus mišinį ir gerai sumaišykite. Masę paskirstykite į dvi skardas, paskleiskite vienu sluoksniu, pašaukite kepti. Kepkite apie 20 minučių, arba kol gražiai apskrus. Nepamirškite vis pamaišyti ir sukeisti skardas vietomis, kad tolygiai skrustų. Išimkite iš orkaitės ir palaukite, kol pilnai atvės (pradžioje atrodys, kad masė minkšta, tačiau jai atvės, sukietės). Galiausia įmaišykite susmulkintus mangus, papajas ir ananasus. Laikykite sandariai uždarytame inde spintelėje iki 3 savaičių.
Pastabos
Recepto šaltinis – Deborah Kaloper and Mark Roper, Good Mornings