Print Recipe
Pyragas su varške ir juodaisiais serbentais
Nuostabus minkštas saldžiarūgštis pyragas su juodaisiais serbentais ir vanilinės varškės sluoksniu
Course Desertai
Virtuvė Lietuvos
Raktažodis serbentai
Pasiruošimas 20 min
Laikas 45 min
Porcijos
assm
Ingredientai
Varškės ir serbentų sluoksniui
Course Desertai
Virtuvė Lietuvos
Raktažodis serbentai
Pasiruošimas 20 min
Laikas 45 min
Porcijos
assm
Ingredientai
Varškės ir serbentų sluoksniui
Procesas
  1. Įkaitinkite orkaitę iki 170C. Didesnę kepimo formą (apie 25cm diametro) išklokite kepimo popieriumi (tik dugną).
  2. Sviestą ištrinkite kartu su cukrumi iki balkšvos vientisos masės. Po vieną muškite kiaušinį ir plakite, kol gerai susimaišys. Sudėkite vanilę, graikišką jogurtą, ir dar gerai suplakite. Atskirame dubenyje sumaišykite visus birius ingredientus: miltus, migdolų miltus, kepimo miltelius, sodą ir druską. Sudėkite šį mišinį į suplaktą masę ir švelniai sumaišykite (tik kol susijungs ingredientai, neplakite!) Šią tešlą supilkite į kepimo skardą.
  3. Varškę sumaišykite su cukrumi, kiaušinio tryniu ir vanile, ir varškės masę paskirstykite ant tešlos sluoksnio. Pabarstykite juodaisiais serbentais. Pašaukite į orkaitę ir kepkite apie 40-45 min., arba kol įkišę medinį pagaliuką jį ištrauksite sausą.
Pastabos

Recepto šaltinis - Moje wypieki

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *