Pusrytiniai sveikuoliški keksiukai
Porcijos Pasiruošimas
12vnt 10min
Laikas
35min
Porcijos Pasiruošimas
12vnt 10min
Laikas
35min
Ingredientai
Procesas
  1. Įkaitinkite orkaitę iki 160C (jei naudojate apipūtimo funkciją – pakaks 140C). Pasiruoškite keksiukų kepimo formą, į angas įdėkite popierinius sijonėlius.
  2. Dubenyje gerai sumaišykite birius ingredientus: miltus, kepimo miltelius, cinamoną ir druską. Kitame dubenyje suplakite kiaušinius su klevų sirupu, vanile, aliejumi, sultimis ir tarkuotais obuoliais. Tada suberkite sausų ingredientų mišinį ir išsukite tešlą. Įmaiįžšykite moliūgo sėklas ir avietes (atidėkite 12 aviečių į šalį)
  3. Padalinkite tešlą į paruoštos keksiukų kepimo formelės angas. Ant viršaus uždėkite ir lengvai paspauskite po avietę, pabarstykite trupučiu moliūgo sėklų. Kepkite apie 35 min, arba kol įsmeigę medinį pagaliuką jį ištrauksite sausą. Keksiukai skaniausi dar šilti, arba kambario temperatūros.
Pastabos
Receptas – Sergio Perera