Print Recipe
Pomidorų saltotos su jogurtu, ožkų sūriu ir kardamonais
Intensyvaus skonio salotos su Artimųjų Rytų poskoniais.
Pomidorų salotos
Course Užkandžiai
Virtuvė Fusion
Raktažodis pomidorai
Pasiruošimas 10 min
Laikas 10 min
Porcijos
porc
Ingredientai
Course Užkandžiai
Virtuvė Fusion
Raktažodis pomidorai
Pasiruošimas 10 min
Laikas 10 min
Porcijos
porc
Ingredientai
Pomidorų salotos
Procesas
  1. Mažame dubenėlyje sumaišykite jogurtą su ožkų sūriu, žiupsniu druskos ir česnaku. Įmaišykite pusę kiekio laimų žievelių ir pusę kiekio kardamonų beu pusę kiekio čili pipirų. Viską išmaišykite ir trumpam atidėkite į šalį.
  2. Kitame dubenyje sumaišykite supjaustytus pomidorus, svogūnus, laimų sultis, ½ šaukštelio druskos ir 2 šaukštus aliejaus. Suberkite likusias laimų žieveles, likusius kardamonus ir čili pipirus, viską išmaišykite. Galiausiai sudėkite į pomidorų masę jogurto padažą, suberkite mėtas ir švelniai išmaišykite. Perdėkite į serviravimo lėkštę ir pašlakstę likusiais dviem šaukštais aliejaus patiekite iškart.
Pastabos

Recepto šaltinis - Ottolenghi, Flavour

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *