Print Recipe
Pomidorų salotos su feta, zaataru ir granatais
Ottolenghi receptas, kuris visada pasiteisina:) Nuostabus būdas mėgautis pomidorais paties jų sezono metu, ypač su grilyje keptais kepsniais
Pomidoru salotos su zaatar, feta ir granatais
Course Užkandžiai
Virtuvė Artimųjų Rytų
Raktažodis pomidorai
Pasiruošimas 15 min
Laikas 5 min
Porcijos
porc
Ingredientai
Course Užkandžiai
Virtuvė Artimųjų Rytų
Raktažodis pomidorai
Pasiruošimas 15 min
Laikas 5 min
Porcijos
porc
Ingredientai
Pomidoru salotos su zaatar, feta ir granatais
Procesas
  1. Pomidorus supjaustykite puselėmis, ketvirčiais, taip kad visi būtų panašaus dydžio, ir sudėkite viską į didelį dubenį.
  2. Zaatar'ą ir 1 šaukštą aliejaus sumaišykite mažame dubenėlyje, atidėkite į šalį.
  3. Į dubenį su pomidorais suberkite granatų sėklas, geltonosios paprikos juosteles, svogūnus, mėtas ir bazilikus, pašlakstykite viską citrinų sultimis ir likusiais 1,5 šaukšto aliejaus ir pabarstykite druska. Labai švelniai salotas išmaišykite ir sudėkite į serviravimo lėkštę. Ant salotų pabarstykite fetos sūrio, viską pašlakstykite zaatar'o ir aliejaus mišiniu.
Pastabos

Receptas - žurnalas "Delicious"

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *