Didelėje keptuvėje įkaitinkite apie 2 šaukštus aliejaus. Dėkite tešlos tiek, kad suformuotumėte didelį blyną per visą keptuvės plotą (jo storis turėtų būti apie 1 cm). Šaukštu paspauskite masę, kad jis susiklijuotų, kepant nesuirtų. Uždenkite keptuvę dangčiu, nustatykite vidutinę kaitrą, ir kepkite blyną iš vienos pusės apie 7-8 minutes, tada apverskite blyną kita puse (jei trūksta, galite įpilti trupučiuką aliejaus), ir uždengę kepikte kitą pusę blyno dar apie 6-8 minutes, arba kol gražiai apskrus ir visas vidus bus pilnai iškepęs ir daržovės suminkštėję.
Išimkite blyną iš keptuvės, laikykite šiltai kol kepsite likusius blynus.
Blynus galite kepti ir mažesnius, nebūtinai per visą keptuvę.