Pačioje pabaigoje, prieš baigiant kepti soffritto, suberkite susmulkintus česnakus, o po pisės minutės atgal į puodą sudėkite ir apkepintą mėsą, padidinkite ugnį. Supilkite vyną ir pagramdydami apačioje prikepusius dalykus, maišykite ir kaitinkite, kol dalis vyno išgaruos. Supilkite sultinį, sudėkite prieskonius – lauro lapus, cinamoną, šiek tiek muškato, įberkite druskos ir pipirų, ir jei turite – įmeskite parmezano žievę. Užvirinkite, tada sumažinkite ugnį ir troškinkite uždengtame puode apie 1,5-2 val. Po maždaug pusvalandžio padažą reguliariai ragaukite, galbūt norėsis pridėti šiek tiek cukraus, o gal truks trupučio rūgšties ar druskos – skonį reguliuokite taip, kad būtų pilnas balansas. Jei padažas pernelyg tirštas – praskieksite vandeniu. Jei per skystas – troškinkite atidengtame puode.