Per tą laiką pasigaminkite padažą: špinatus nuspauskite, pašalindami skystį (jei nausojate šviežius špinatus ar kitus žalėsius, juos pirma trumpai apvirkite, tada nuspauskite skystį ir pasmulkinkite).
Keptuvėje įkaitinkite maždaug ⅔ kiekio aliejaus. Suberkite susmulkintus česnakus ir ančiuvius, ir kepinkit, kol ančiuviai išsileis, o špinatai paskleis aromatą. Įberkite čili, sudėkite špinatus, įpilkite vyno (arba vandens, kuriame virė pasta), pakaitinkite maiįydami, kol vynas išgaruos, tada supilkite likusį aliejų, jei padažas pernelyg tirštas – įpilkite kelis šaukštus pastos vandenio, ir galiausiai sudėkite nusausintą išvirtą pastą. Sumaišykite ir patiekite pabarstę tarkuotu Parmezano sūriu.