Pirmiausia užminkykite tešlą: sumaišykite visus birius ingredientus dideliame dubenyje (geriausia – mikserio inde, uždėkite kablio formos įrankį): miltus, cukrų, druską, sausas mieles. Sudėkite kitus ingredientus, paskiausia supildami tirpintą (ir atvėsintą) sviestą. Užminkykite minkštą elastingą tešlą.
Jei naudojate šviežias mieles, pirmiausia pasidarykite mielių mišinį: mieles ištrinkite su 1 šaukštu cukraus, įdėkite 1 šaukštą miltų ir supilkite maždaug ½ stiklinės šilto (ne karšto!) pieno. Sumaišykite šį mišinį ir padėkite šiltai uždengę rankšluostėliu apie 10 min., kol masė suputos. Tada sumaišykite šį mišinį su likusiais ingredientais ir užminkykite tešlą.