Imikite po vieną tešlos diską, dėkite į ant kepimo popieriuje nubrėžto apskritimo centrą (geriausia, jei kepimo popierių apversite kita puse, kad tešla nesiliestų su pieštuko palikta žyme). Iškočiokite (šiek tiek pabarstę tešlą ir kočėlą miltais) labaoi ploną tešlos apskritimą taip, kad tešla išsikištų iš apibrėžto apskritimo apie 1cm (nepergyvenkite dėl nelygių kraštų – jie nusipjaus). Subadykite visą tešlos paviršių šakute.
Kepkite kiekvieną lakštą atskirai po maždaug 5 min., arba kol gražiai apskrus. Išėmę iš orkaitės iškart, kol tešla dar nesukietėjus, uždėkite ant iškepto apskritimo tą pačią nusegamos formos dalį, kurią, naudojote brėžiant apskritimą, ir peiliu apipjaukite tešlą palei vidinę nusegamo žiedo liniją (kad lakštas būtų truputėlį mažesnis ir sutilptų į kepimo formą). Taip iškepkite visus lakštus ir palikite ataušti ant grotelių. Nupjautų kraštelių neišmeskite, juos panaudosite papuošimui.