Įkaitinkite keptuvę lietiniams kepti (jei turite – specialią, skirtą tik lietiniams, jei ne, nieko tokio, tiks bet kuri, ypač jei ji bepridegančiu dugnu). Jei labai nedrąsu, prieš kepant pirmą blyną keptuvę galite labai plonu sluoksniu patepti aliejumi. Keptuvei gerai įkaitus, įpilkite samtelį tešlos (priklausomai nuo keptuvės dydžio, maniškei reikia apie 90ml tešlos), pavartykite keptuvę į visus šonus, kad tešla plonu sluoksniu padengtų visą dugną, palaukite, kol į viršų užsiries lietinio krašteliai (tai ženklas, kad viena pusė iškepė). Paimkite lietinį už krašto ir apverskite kita puse, vos 30 sekundžių, tik kol sutvirtės, bet nespės apskrusti. Perkelkite lietinį į didelę lėkštę, taip iškepkite likusius lietinius.