Puodo dugne išdėliokite baklažanus taip, kaip matote nuotraukoje, kad jie uždengtų ir puodo kraštus. Ant baklažanų dėkite išvirusios mėsos gabalėlius (pusę kiekio), tada dėkite apie pusę kiekio ryžių, ant viršaus – baklažanų riekeles. Taip sluoksniuokite dar vieną sluoksnį, pačiame viršuje sudėkite likusius baklažanus ir gerai rankomis paspauskite visą masę, kad susispaustų ir užsipildytų visos ertmės. Supilkite skystį, kuriame virė mėsa (skysčio turi būti maždaug 1cm virš ryžių), pasūdykite ir užkaiskite ant vidutinio stiprumo kaitros. Virkite apie 15 minučių pusiau atidengę, tada uždenkite puodą, sumažinkite kaitrą iki minimumo ir dar palikite troškintis apie 15-20 minučių, arba kol visas skystis bus sugertas ryžių. Išjunkite kaitrą, ant viršaus uždėkite sviesto ir palikite puodą dar pastovėti apie 10-15 min.
Prieš patiekiant uždėkite didelę serviravimo lėkštę ant puodo ir staigiu judesiu apverskite viską aukštyn kojomis. Pabarstykite apkepintais kedrų riešutais ir patiekite iškart.