Print Recipe
Korėjietiški mėsos kukuliukai lipniame čili padaže
Šie minkštučiai maltos jautienos kukuliukai panardinti į saldsaldžiarūgštį lipnų korėjietišką padažą - paprastesnio patiekalo nė nesugalvotumėte!
Course Main Dish
Virtuvė Korėjos
Pasiruošimas 10 min
Laikas 10 min
Porcijos
porc
Ingredientai
Mėsos kukuliukams
Lipniam čili padažui
Course Main Dish
Virtuvė Korėjos
Pasiruošimas 10 min
Laikas 10 min
Porcijos
porc
Ingredientai
Mėsos kukuliukams
Lipniam čili padažui
Procesas
  1. Pradėkite nuo padažo: mažame dubenėlyje sumaišykite visus padažo ingredientus ir atidėkite į šalį.
  2. Maltą mėsą sumaišykite su visais likusiais ingredientais: imbierais, česnakais, svogūnais, sezamų aliejumi ir gochujang pasta. Iš gautos masės šlapiomis rankomis suformuokite nedidelius rutuliukus (graikinio riešuto didumo).
  3. Keptuvėje įkaitinkite šaukštą aliejaus ir apkepinkite kukuliukus iš visų pusių, kol gražiai apskrus (apie 5 min), tada supilkite padažą ir kepinkite toliau, vis palaistydami padažu kukuliukus, kad pasidengtų tolygiai, apie 5 minutes, arba kol padažas sutirštės.
  4. Patiekite su virtais ryžiais, agurkais, jei turite - su kimči ir kalendromis.
Pastabos

Recepto šaltinis - Donna Hay, One pan perfect

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas.