Įkaitinkite orkaitę iki 190C (su apipūtimo funkcija). Kepimo skardą išklokite pergamentiniu popieriumi.
Kopūsto galvą nuplaukite ir nupjaukite kotą kiek galima arčiau išorinių lapų. Iš kopūsto galvos išpjaukite 2 storas (2,5cm storumo) riekes. Šias riekes gereiausia pjauti iš vidurinės dalies. Nepergyvenkite, jei riekėse pasitaikys koto gabalėlis – jis tinkamas valgyti, tik kad tolygiau keptų, kotą aštriu peiliu įpjaukite keliose vetose.
Kopūsto riekes iš abiejų pusių patepkite aliejumi ir pabarstykite šiek tiek druskos. Guldykite riekes ant kepimo skardos ir visą viešutinę riekių dalį ištepkite gochujang pasta. Pirštais iš apačios švelniai (labai atsargiai) pakedenkite kopūsto riekeles, šiek tiek segmentus pakeldami ir atskirdami vienus nuo kitų, kad kopūstas kepdamas būtų traškesnis.
Pašaukite į orkaitę arčiau viršutinio kaitinimo elemento, ir kepkite apie 40-45 min., arba kol gražiai apskrus, karamelizuosis.
Padidinkite orkaitės temperatūrą iki maksimalios, įjunkite grilio režimą, ir dar kelias minutes paskrudinkite, kad kraštai švelniai apdegtų, tik labai atidžiai žiūrėkite, kad nesudegintumėt. Iškepusius kepsnius atidėkite į šalį ir laikykite šiltai.