Print Recipe
Kiniškos traiškytų agurkų salotos
Gaivios ir sultingos, saldžiarūgštės greitai pagaminamos salotos tiks prie beveik visų kiniškų patiekalų!
Course Užkandžiai
Virtuvė Kinijos
Raktažodis agurkai
Pasiruošimas 5 min
Laikas 5 min
Porcijos
porc
Ingredientai
Padažui
Course Užkandžiai
Virtuvė Kinijos
Raktažodis agurkai
Pasiruošimas 5 min
Laikas 5 min
Porcijos
porc
Ingredientai
Padažui
Procesas
  1. Agurkus sudėkite ant pjaustymo lentos ir plačiu peiliu arba kočėlu suspauskite juos, kad taptų plokšti. Tada supjaustykite juos nedideliais apie 1cm gabalėliais (jei naudojate didelį agurką, pirmiausia sutraiškius jį perpjaukite išilgai į 4 dalis, tik tada supjaustykite). Sudėkite į dubenėlį, pabarstykite druska ir palikite 10 min.
  2. Sumaišykite visus padažui skirtus ingredientus. Nusauskinkite agurkus ir užpilkite padažu, išmaišykite ir netrukus galite patiekti.

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *