Pasiruošimas | 5 min |
Laikas | 5 min |
Porcijos |
porc
|
Ingredientai
Padažui
- ½ šaukštelio druskos
- 1 šaukštas česnakų susmulkintų
- 2 šaukšteliai cukraus
- 2 šaukšteliai ryžių acto
- 1 šaukštelis sojų padažo light
- 2 šaukštai čili aliejaus (jei pageidaujate aštriai)
Ingredientai
Padažui
|
|
Procesas
- Agurkus sudėkite ant pjaustymo lentos ir plačiu peiliu arba kočėlu suspauskite juos, kad taptų plokšti. Tada supjaustykite juos nedideliais apie 1cm gabalėliais (jei naudojate didelį agurką, pirmiausia sutraiškius jį perpjaukite išilgai į 4 dalis, tik tada supjaustykite). Sudėkite į dubenėlį, pabarstykite druska ir palikite 10 min.
- Sumaišykite visus padažui skirtus ingredientus. Nusauskinkite agurkus ir užpilkite padažu, išmaišykite ir netrukus galite patiekti.