Print Recipe
Kiniškos daržovės stir fry su čili ir česnakais
Tai kultinis greitai apkeptų (stir fry) kiniškų daržovių garnyras, tinkantis praktiškai su bet kokiu kinišku pagrindiniu patiekalu. Svarbiausia visus ingredientus turėti pasiruošus, susipjausčius, nes pats paruošimas užtruks vos 5 minutes, ir iškart galės keliaut ant stalo. Daržovės turi išlikti traškios ir nepakeitę spalvos
Course Užkandžiai
Virtuvė Kinijos
Raktažodis vegetariški
Pasiruošimas 15 min
Laikas 5 min
Porcijos
porc
Ingredientai
Course Užkandžiai
Virtuvė Kinijos
Raktažodis vegetariški
Pasiruošimas 15 min
Laikas 5 min
Porcijos
porc
Ingredientai
Procesas
  1. Vieną šaukštą aliejaus įkaitinkite wok'e arba didesnėje keptuvėje. Sudėkite pupeles (jei šaldytos - neatšildykite) ir morkas, ir apkepinkite maišydami apie 3-4 minutes, kol šiek tiek ims ruduoti krašteliuose.
  2. Pastumkite daržoves į šalį, įpilkite dar šaukštą aliejaus ir jame apkepinkite keletą sekundžių imbierą su česnakais ir svogūno laiškais - tik kol paskleis aromatą. Sudėkite čili pastą, sojų padažą ir cukrų, ir sumaišę pakepinkite 30s, tada viską sumaišykite ir iškart patiekite.
Pastabos

Recepto šaltinis - Jennifer Joyce, My Street Food Kitchen

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *