Sumaišykite visus marinatui skirtus ingredientus dubenėlyje.
Krevetes aštriu peiliu įpjaukite išilgai nugarinės dalies, pašalinkite žarną, o pačią krevetę išskleiskite prispausdami prie pjaustymo lentos paviršiaus, kad ji visiškai atsivertų tarsi knyga. Sudėkite krevetes ir vištieną į dubenėlį su marinatu. Palikite pastovėti apie 15 min.
Užvirinkite 2 stiklines vandens dieliame wok’e ir įpilkite apie 1 šaukštą aliejaus. Suberkite svogūnus ir morkas ir virkite 2 minutes. Tada suberkite sniegines ankštis ir dar pavirkite minutę. Išgriebkite visas daržoves iš wok’o ir atidėkite į šalį. Vandenį išpilkite, wok’ą grąžinkite ant ugnies ir palaukite, kol jis visiškai išdžius.
Supilkite likusį aliejų, suberkite imbierius ir sudėkite marinuotas krevetes ir vištieną, apkepinkite apie 3-4 minutes (gali prireikti kepinti dalimis, kad neperkrautumėt wok’o). Išimkite iš wok’o ir atidėkite į šalį, o riebalus iš jo išpilkite.
Sumaišykite visus padažo ingredientus ir supilkite į karštą wok’ą, užvirinkite. Sudėkite atgal vištieną su krevetėm bei daržoves, pakaitinkite kol padažas sutirštės, ir patiekite iškart.