Mažame dubenėlyje sumaišykite imbierus, česnakus, sojų padažą, sezamų aliejų ir pipirus, ir šiuo mišiniu aptepkite visą lašišos filė. Ant viršaus užtieskite gabalėlį kepimo popieriaus, kad uždengus lašišą jai besitroškinant, kuo daugiau skonių susigertų į žuvį.
Kai vanduo jūsų steameryje stipriai virs, įdėkite lėkštę su paruošta lašiša ir uždenkite steamer’į dangčiu. Palikite lašišą troškintis 10 minučių. Kol lašiša verda, mažame puode įkaitinkite šaukštą augalinio aliejaus iki labai karštos temperatūros (aliejus turi imti rūkti). Praėjus 10 minučių atidenkite steamer’io dangtį (atsargiai, kad nenusidegintumėte karštais garais), pabarstykite ant lašišos svogūno laiškus ir iškart ant laiškų užpilkite verdantį aliejų, kad svogūnai paskleistų savo aromatą. Uždenkite vėl dangtį ir palikite žuvį troškintis dar 5 minutes (visas žuvies virimo laikas priklausys nuo jūsų filė storio. Paprastai standartinio dydžio lašišos filė išsitroškins per 15 minučių, tačiau sumažinkite arba padidinkite laiką, jei jūsiškė lašiša plonesnė ar storesnė).
Patiekite lašišą karštą su virtais ryžiais.