Print Recipe
Keptos paprikos su nduja ir burata
Greitai pagaminamas sotus "vyriškas" užkandis. Patiekite su šviežia fokačia arba čiabata.
Course Užkandžiai
Virtuvė Italian
Pasiruošimas 10 min
Laikas 30 min
Porcijos
asm
Ingredientai
Course Užkandžiai
Virtuvė Italian
Pasiruošimas 10 min
Laikas 30 min
Porcijos
asm
Ingredientai
Procesas
  1. Įkaitinkite orkaitę iki 190C. paprikas perpjaukite pusiau, išvalykite sėklas ir membranas. Sudėkite į skardą, patepkite trupučiu alyvuogių aliejaus, pabarstykite druska ir pipirais. Kepkite orkaitėje 20 min.
  2. Ndują supjaustykite (arba suplėšykite) gabaliukais. Sudėkite po gabalėlį ndujos į kiekvieną papriką ir pašaukite kepti dar 10 minučių. Paprikos turi šiek tike apskrusti, nebijokite, jei truputį apsvils krašteliai. Išėmę ir šiek tiek pravėsinę galite nulupti paprikų odeles (tikria nebūtina). Suplėšykite buratą gabalėliais ir įdėkite į kiekvieną paprikos ertmę. Patiekite su šviežia fokačia ar čiabata.
Pastabos

Recepto šaltinis - From the oven to the table, D. Henry

Straipsnis paskelbtas Be kategorijos. Nuoroda įstraipsnį.

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *