Print Recipe
Keptos morkos ir labne
Garnyras ar vegetariškas užkandis - paprastas, nesudėtingas ir gardus patiekalas
Keptos morkos ir labne
Course Užkandžiai
Virtuvė Artimųjų Rytų
Pasiruošimas 5 min
Laikas 60 min
Pasyvus laikas 12 val
Porcijos
porc
Ingredientai
Padažas
Course Užkandžiai
Virtuvė Artimųjų Rytų
Pasiruošimas 5 min
Laikas 60 min
Pasyvus laikas 12 val
Porcijos
porc
Ingredientai
Padažas
Keptos morkos ir labne
Procesas
  1. Įkaitinkite orkaitę iki 200C (su apipūtimo funkcija). Sudėkite morkas į skardą, pašlakstykite 2 šaukštais aliejaus, pabarstykite druska ir pipirais, sumaišykite ir pašaukite kepti. Kepkite kol gerai apskrus ir visiškai suminkštės (40-60 min).
  2. Kol morkos kepa, pasigaminkite džiūvėsių pabarstus. Į nedidelę keptuvę įpilkite 2 šaukštus aliejaus, suberkite džiūvėsius ir česnaką, kepinkite, kol paskrus. Atidėkite į šalį, kad visiškai atvėstų. Sumaišykite visus padažo ingredientus, pagardinkite druska, atidėkite į šalį.
  3. Prieš patiekiant lėkštės dugną ištepkite labne, ant jo sudėliokite per pusę išilgai perpjautas morkas, pašlakstykite padažu ir pabarstykite džiūvėsiais, papuoškite krapais.
Pastabos
Receptas - Delicious

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *