Print Recipe
Kepti pomidorai su česnakais
Jei turite pernelyg daug pomidorų - pasigaminkite šio pagardo. Jis tiks krostiniams ir greitai vasariškai pastai.
Virtuvė Italian
Raktažodis pomidorai
Pasiruošimas 10 min
Laikas 60 min
Porcijos
Ingredientai
Virtuvė Italian
Raktažodis pomidorai
Pasiruošimas 10 min
Laikas 60 min
Porcijos
Ingredientai
Procesas
  1. Į gilesnę skardą sudėkite pomidorus, supilkite aliejų, actą, medų, įdėkite česnako galvą, sudėkite visas žoles (su stiebais), įberkite druskos ir pipirų. Skardą įdėkite į šaltą orkaitę ir nustatykite 160C temperatūrą (jei kepate su vėjeliu - 140C). Kepkite 1 valandą, arba kol pomidorai bus pilnai iškepę ir česnakas minkštas. Išimkite ir išmeskite visus prieskininių žolių kotelius. Kai šiek tiek pravės česnakas, išspauskite kiekvieną jo skiltelę, ir išspaustą minkštimą sumaišykite su skysčiu, kurio bus gausu skardoje.

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *