Print Recipe
Kalafiorų ryžių dubenėlis su čili kiaušiniais
Greitai paruošiamas vasariškas vegetariškas patiekalas. Kad nereiktų traukti kombaino, kalafiorą sutarkuokite stambia tarka!
Virtuvė Lietuvos
Raktažodis kiaušiniai, vegetariški
Pasiruošimas 10 min
Laikas 5 min
Porcijos
asm
Ingredientai
Kalafiorų ryžiams
Keptiems čili kiaušiniams
Virtuvė Lietuvos
Raktažodis kiaušiniai, vegetariški
Pasiruošimas 10 min
Laikas 5 min
Porcijos
asm
Ingredientai
Kalafiorų ryžiams
Keptiems čili kiaušiniams
Procesas
  1. Didelėje keptuvėje įkaitinkite aliejų, apkepinkite česnakus, tada suberkite kalafiorus, pabarstykite druska ir pipirais ir kepinkite apie 5 minutes, arba kol suminkštės, kartkartėmis pamaišydami. Įmaišykite špinatus ir nukelkite nuo ugnies (jie suglebs nuo karščio).
  2. Kol kalafiorai kepa, įkaitinkite kitoje keptuvėje šaukštą aliejaus, suberkite čili pipirus ir svogūno laiškus, pakepinkite 1 minutę. Sumažinkite kaitrą, įmuškite kiaušinius, kepkite apie 2 minutes, arba tiek, kiek iškepusius kiaušinius jūs mėgstat. Pabarstykite druska. Patiekite iškart - į dubenėlius sudėkite kalafiorų ryžius ir ant viršaus uždėkite po keptą kiaušinį.
Pastabos

Recepto šaltinis - Donna Hay, Everyday Fresh

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *