
Pasiruošimas | 10 min |
Laikas | 5 min |
Porcijos |
asm
|
Ingredientai
Kalafiorų ryžiams
- 2 šaukštai Alyvuogių aliejaus arba sviesto
- 2 česnako skiltelės susmulkintos
- 1 kg kalafioro susmulkinto arba sutarkuoto
- druskos, pipirų
- 200 g špinatų lapų (rinkitės jaunus špinatus)
Keptiems čili kiaušiniams
- 1 šaukštas Alyvuogių aliejaus arba sviesto
- 2 raudoni čili pipirai supjaustyti juostelėmis
- 1 svogūno laiškas supjaustytas
- 4 kiaušiniai
Ingredientai
Kalafiorų ryžiams
Keptiems čili kiaušiniams
|
![]() |
Procesas
- Didelėje keptuvėje įkaitinkite aliejų, apkepinkite česnakus, tada suberkite kalafiorus, pabarstykite druska ir pipirais ir kepinkite apie 5 minutes, arba kol suminkštės, kartkartėmis pamaišydami. Įmaišykite špinatus ir nukelkite nuo ugnies (jie suglebs nuo karščio).
- Kol kalafiorai kepa, įkaitinkite kitoje keptuvėje šaukštą aliejaus, suberkite čili pipirus ir svogūno laiškus, pakepinkite 1 minutę. Sumažinkite kaitrą, įmuškite kiaušinius, kepkite apie 2 minutes, arba tiek, kiek iškepusius kiaušinius jūs mėgstat. Pabarstykite druska. Patiekite iškart - į dubenėlius sudėkite kalafiorų ryžius ir ant viršaus uždėkite po keptą kiaušinį.
Pastabos
Recepto šaltinis - Donna Hay, Everyday Fresh