Print Recipe
Juodos duonos sumuštinis su krienų kremu ir prociutto
Course Užkandžiai
Virtuvė Italian
Pasiruošimas 5 min
Porcijos
vnt
Ingredientai
  • 2 riekelės duonos juodos, įvairiasėklės, Jorė, pakepintos tosteryje
  • 2 riekelės prociutto
Krienų kremui
Keptiems svogūnams
Course Užkandžiai
Virtuvė Italian
Pasiruošimas 5 min
Porcijos
vnt
Ingredientai
  • 2 riekelės duonos juodos, įvairiasėklės, Jorė, pakepintos tosteryje
  • 2 riekelės prociutto
Krienų kremui
Keptiems svogūnams
Procesas
  1. Nedideliame dubenėlyje sumaišykite svogūnų žiedus su miltais ir druska. Mažame puode įkaitinkite aliejų. Dėkite svogūno žiedus, nupurtę prieš dėdami miltų perteklių, ir kepinkite kol jie taps traškūs. Išgriebkite ir leiskite susigerti riebalų pertekliui popierine servietėle.
  2. Sumaišykite krienų kremo ingredientus. Ant paskrudintos duonos dėkite po gabalėlį prociutto, gardinkite kepintų svogūnų žiedais.
Pastabos

Vietoje prociutto galite naudoti be tokį kitą mėsos vyniotinį ar keptos mėsos riekelę. 

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *