Juodos duonos sumuštinis su krevečių salotom
Course
Užkandžiai
Virtuvė
Skandinavijos
Raktažodis
jūros gėrybės
Porcijos
Pasiruošimas
2
10
min
Porcijos
Pasiruošimas
2
10
min
Ingredientai
2
riekelės
duonos
juodos, įvairiasėklės, Jorė, paskrudintos
200
g
krevečių
mažų, virtų, sūryme
½
svogūno
raudonojo, smulkiai supjaustyto
2
šaukštai
majonezo
2
šaukštai
grietinės
citrinos sulčių
krapų
susmulkintų, plius papuošti
ikrų
papuošti
Procesas
Nedideliame dubenėlyje sumaišykite krevetes, svogūnus, majonezą, grietinę, įlašinkite truputį citrinos sulčių, suberkite krapus, pagardinkite druska ir pipirais. Patiekite ant paskrudintos juodos duonos riekelių, papuoškite ikrais ir krapo šakele.