Porcijos |
stiklinės
|
Ingredientai
- 120 g graikiško jogurto (½ stiklinės)
- 75 g majonezo itin kokybiško (¼ stiklinės)
- ½ stiklinės petražolių smulkiai sukapotų
- 100 g marinuotų agurkų susmulkintų (½ stiklinės)
- 40 g Parmezano sutarkuoto (½ stiklinės)
- 80 ml kečiupo (⅓ stiklinės)
- 1 šaukštas paprikos
- ½ šaukštelio marinuotų žaliųjų pipirų susmulkintų
- ¼ šaukštelio kajeno pipirų
- druskos
- pipirų
Ingredientai
|
|
Procesas
- Visus ingredientus sumaišykite. Šį padažą galite laikyti šaldytuve sandariai užsidarančiame indelyje 2 savaites.
Pastabos
Recepto šaltinis - Donna Hay.