Dėkite žiedus į keptuvę (ne daugiau 3), ir į juos pridėkite maždaug ½-⅔ tūrio tešlos. Jei kepate be žiedų, suformuokite nedidelius blynelius (3, ne daugiau), ir atsargiai dėdami aukštyn uždėkite dar po šaukštą tešlos, kad iškeptų tarsi bokšteliai). Į tarpus tarp blynų įpilkite apie 1 šaukštą vandens, kad susidarytų keptuvėje garai. Uždenkite dangtį ir kepkite ant pačios mažiausios kaitros apie 4 minutes, arba kol apačia labai gražiai paruduos, o visa masė šiek tiek sutvirtės.
Atsargiai apverskite kita puse, vėl uždenkite keptuvę (galite vėl įlašinti kelis lašus vandens), ir uždengę kepkite dar apie 3-4 minutes, kol kita pusė gražiai paruduos ir visas blynas bus iškepęs.