Print Recipe
Itališki trapūs sausainiai su vynu ir pankoliais
Trapūs pikantiški sausainiai, nuostabiai tinkantys su taure vyno ar gabalėliu sūrio - taralli al vino
Itališki pikantiški sausainiai su pankoliais
Course Užkandžiai
Virtuvė Italian
Raktažodis kepiniai
Porcijos
vnt
Ingredientai
Course Užkandžiai
Virtuvė Italian
Raktažodis kepiniai
Porcijos
vnt
Ingredientai
Itališki pikantiški sausainiai su pankoliais
Procesas
  1. Iš išvardintų ingredientų suminkykite elastingą minkštą tešlą (minkykite bent 4-5 minutes, taip miltuose esantis glitimas aktyvuosis ir sausainiai bus minkštesni). Įsukite tešlą į maistinę plėvelę ir palikite pastovėti apie pusvalandį.
  2. Įkaitinkite orkaitę iki 200C. Didelę kepimo skardą išklokite pergamentiniu popieriumi. Užkaiskite didelį puodą vandens.
  3. Tešlą padalinkite į 40 gabalėlių, kiekvieną tarp rankų iškočiokite į virvelę, sujunkite virvelės galus, padarydami "kilpelę". Sudėliokite jau padarytus sausainius į skardą.
  4. Užkaiskite didelį puodą vandens. Kai vanduo užvirs, dėkite sausainius (neperkraudami puodo) į verdantį vandenį ir virkite apie 2 minutes, arba kol sausainiai iškils į paviršių. Išgriebkite juos kiaurasamčiu ir dėkite atgal į tą pačią kepimo skardą. Apvirtus sausainius pašaukite į orkaitę ir kepkite apie 20-25 minutes, arba kol gražiai apskrus.
Pastabos

Recepto šaltinis - SBS

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *