Porcijos |
porc
|
Ingredientai
- 40 g krapų susmulkintų
- 40 g baziliko lapelių susmulkintų
- 40 g kalendrų susmulkintų
- 1,5 šaukštelio malto kumino
- 50 g džiūvėsių
- 3 šaukštai džiovintų spanguolių
- 25 g graikinių riešutų pasmulkintų
- 8 kiaušiniai
- druskos, grūstų juodųjų pipirų
- aliejaus kepti
Ingredientai
|
|
Procesas
- Sudėkite visus ingredientus (išskyrus aliejų) į diedelį dubenį ir sumaišykite, pagardinkite druska ir pipirais. Kepkite keptuvėje su šlakeliu įkaitinto aliejaus, po maždaug 1-2 minutes kiekvieną pusę, arba kol apskrus. Patiekite karštus arba kambario temperatūros
Pastabos
Recepto šaltinis - Ottolenghi "Simple"