Indiški virtų buvlių vafliai
Aromatingais prieskoniais prigardinti virtų bulvių vafliai patiks egzotiškų skonių mėgėjams. Be to, tai puikus būdas sunaudoti maisto likučius!
Porcijos Pasiruošimas
4porc 10min
Laikas
20min
Porcijos Pasiruošimas
4porc 10min
Laikas
20min
Ingredientai
Procesas
  1. Sukrėskite sutrintas bulves į dubenį, ten pat sudėkite susmulkintus svogūno laiškus, tarkuotus imbierus ir česnakus, čili pipirus, kalendras, druską ir garam masala prieskonius. Išmaišykite. Supilkite į masę plaktus kiaušinius, suberkite parmezaną, sumaišykite. Pabaigoje suberkite miltus ir išmaišykite, kad neliktų gumuliukų.
  2. Įkaitinkite čirvinių blynų keptuvę. abi keptuvės briaunas patepkite sviestu (arba aliejumi), tada dėkite apie ¼ masės į keptuvės vidurį (maždaug du kaupinus šaukštus) ir užvožę dangtį kepkite apie 4-6 minutes, kol gražiai apskrus. Šiuos blynus galite kepti ir keptuvėje.
Pastabos

Recepto šaltinis – Sabrina Gidda, Modern South Asian Kitchen