Print Recipe
Indiški pikantiški keksiukai su feta ir kalafijorais
Puikus patiekalas brančui, su maloniais indiškais prieskoniais. Lengva pasiimti į kelionę ar pikniką.
keksiukai
Virtuvė Indijos
Raktažodis kalafioras
Pasiruošimas 10 min
Laikas 20 min
Porcijos
vnt
Ingredientai
Pabarstams
Virtuvė Indijos
Raktažodis kalafioras
Pasiruošimas 10 min
Laikas 20 min
Porcijos
vnt
Ingredientai
Pabarstams
keksiukai
Procesas
  1. Įkaitinkite orkaitę iki 200C Keksiukų kepimo formos ertmes patepkite aliejumi.
  2. Vidutinio dydžio dubenėlyje sumaišykite kiaušinius, aliejų ir pieną. Kitame, didesniame dubenyje sumaišykite visus likusius ingredientus. Pabaigoje supilkite kiaušinių mišinį į sausų ingredientų mišinį ir viską išmaišykite, kol nesimatys miltų.
  3. Sudėkite masę tolygiai į 12 keksiukų ertmių. Kepkite apie 20 min., arba kol įkišę medinį pagaliuką jį ištrauksite sausą. Išimkite iš orkaitės ir palaukite, kol šiek tiek pravės.
  4. Mažame puode ar keptuvėje įkaitinkite šaukštą aliejaus, suberkite garstyčiais, čili dribsnius ir kario lapelius ir pakaitinkite, kol ims spragsėti, ir kario lapai taps traškūs. Šiais karštais pabarstais (kartu su aliejumi) pabarstykite kiekvieną keksiuką ir patiekite.
Pastabos
Recepto šaltinis - S. Gidda, Modern South Asian Kitchen

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *