Puode arba gilioje keptuvėje (su dangčiu) įkaitinkite 3 šaukštus ghee. Atidėkite į šalį 2 šaukštelius prieskonių mišinio, o likusius suberkite į puodą kartu su 10 kari lapelių ir pakepinkite apie 1-2 min., kol pasklis aromatas.
Sumažinkite ugnį ir supilkite susmulkintą aromatinį mišinį. Ten pat sudėkite ir pankolius. Kepinkite vis pamaišydami apie 20 minučių, kol pankolis taps minkštas ir permatomas, pradės šiek tiek rusvėti (karamelizuotis).
Sudėkite į puodą bulves, pomidorus, suberkite ciberžoles, lęšius ir mung pupeles, maišydami pakepinkite viską apie 2 minutes, tada supilkite kokosų pieną, vandenį ir įberkite 2 ir ¼ šaukštelio druskos. Palaukite, kol skystis užvirs, tada sumažinkite kaitrą ir uždengę troškinikite 45 minutes, karts nuo karto pamaišydami.