Į mažą blenderio indą sudėkite imbierus, čili ir pomidorus, ir suplakite viską iki vientisos masės.
Tame pačiame puode, kuriame virėt lęšius, ištirpinkite ghee ir apkepinite svogūnus kartu su česnakais (apie 3 min, arba kol pradės švelniai tamsėti). Suberkite garstyčių sėklas ir ciberžoles, maišydami pakepinkite dar minutę. Supilkite pomidorų ir čili tyrę, maišydami pakepinkite dar apie 1-2 minutes, tada suberkite lęšius, sumažinkite ugnį ir troškinkite ant silpnos ugnies apie 40-50 min., arba kol lęšiai taps visiškai minkšti, kartkartėmis pamaišydami. Jei matote, kad masė pernelyg sausa, įpilkite verdančio vandens. Pabaigoje įberkite druskos, įspauskite truputį šviežių citrinų sulčių, tirštumą pareguliuokite verdančiu vandeniu.