Print Recipe
Greitai marinuotos vietnamietiškos daržovės
Šias marinuotas daržoves galima valyti jau po valandos, bet kuo ilgiau jos pabus marinate, tuo skonis bus išraiškingesnis.
Greitai marinuotos vietnamietiškos daržovės
Course Pagardai
Virtuvė Vietnamo
Raktažodis agurkai
Porcijos
Ingredientai
Marinatui
Daržovės
  • 1 morka (supjaustyta šiaudeliais), apie 300g
  • 200 g baltojo ridiko (supjaustyto šiaudeliais), arba įprastų ridikų
  • 200 g agurkų (supjaustytų plonomis riekelėmis)
  • ½ jelapeno pipiro (supjaustyto plonais žiedeliais)
Course Pagardai
Virtuvė Vietnamo
Raktažodis agurkai
Porcijos
Ingredientai
Marinatui
Daržovės
  • 1 morka (supjaustyta šiaudeliais), apie 300g
  • 200 g baltojo ridiko (supjaustyto šiaudeliais), arba įprastų ridikų
  • 200 g agurkų (supjaustytų plonomis riekelėmis)
  • ½ jelapeno pipiro (supjaustyto plonais žiedeliais)
Greitai marinuotos vietnamietiškos daržovės
Procesas
  1. Gerai išplautą stiklainį pripildykite kuo karštesniu vandeniu (kad nesutruktų, kai pilsite marinatą), palaukite kol gerai sušils.
  2. Užkaiskite visus marinato ingredientus nedideliame puode, kaitinkite maišydami, kol cukrus visiškai ištirps (apie 3 min). Į stiklainį sudėkite visas supjaustytas daržoves ir užpilkite karštu marinatu. Sandariai uždenkite ir palikite kambario temperatūroje pasimarinuoti 30 min. Laikykite šaldytuve. Daržoves galima valgyti jau po 1 valandos, tačiau kuo ilgiau jos pabus marinate, tuo bus išraiškingesnio skonio.

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *