Jei naudojate šviežius šparagus, juos apvirkite, tada perpilkite šaltu vandeniu, kad išliktų skaisčiai žalia spalva. Jei naudojate šaldytis šparagus, juos atitirpinkite (galite trumpam panardinti į verdantį vandenį) ir nusausinkite.
Jei naudojate lapines daržoves, nublanširuoktie jas trumpai verdančiame pasūdytame vandenyje ir nusausinkite.
Jei naudojate šviežius šiitake grybus, juos nublanširuokite taip pat, kaip lapines daržoves. Jei naudojate džiovintus šitake grybus, juos pradžioje išmirkykite vandenyje apie 30 min., o paskui apvirkite apie 20 min., kol taps minkšti. Galit verdant grybus dar įdėti truputį česnakų ir imbierų, ir palikite tame vandenyje su prieskoniais, kuriame virė, kol prireiks, kad prisigertų daugiau skonių.