Print Recipe
Folijoje kepta balta duona su česnakiniu sviestu ir petražolėmis
Vienąkart pasigaminę tokios duonos patys, jūs niekada nepirksite parduotuvėje šaldytos:) Nuostabi vakarėlio pradžia, kuomet karšta, ką tik nuo grotelių nukelta duona laužoma gabalėliais, užsigardžiuojant kitomis meze stalo užkandėlėmis.
Course Užkandžiai
Virtuvė Lietuvos
Raktažodis grilis
Pasiruošimas 5 min
Laikas 15 min
Porcijos
kepalas
Ingredientai
Course Užkandžiai
Virtuvė Lietuvos
Raktažodis grilis
Pasiruošimas 5 min
Laikas 15 min
Porcijos
kepalas
Ingredientai
Procesas
  1. Įkaitinkite Big Green Egg (arba kitokį grilį, geriausia kamado tipo) iki maždaug 200C.
  2. Duonos kepalėlį suraikykite riekelėmis, neperpjaudami iki galo, palikdami kepaliuko apačioje neperpjautas. Visus likusius ingredientus sumaišykite dubenėlyje, tada šaukšto bugarėle ištepkite kiekvieną duonos kepaliuko ertmę, pagrūsdami sviesto mišinio.
  3. Susukite visą kepaliuką į foliją ir dėkite ant grotelių. Kepkite vis apversdami, apie 12-15 minučių.

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *