Vienąkart pasigaminę tokios duonos patys, jūs niekada nepirksite parduotuvėje šaldytos:) Nuostabi vakarėlio pradžia, kuomet karšta, ką tik nuo grotelių nukelta duona laužoma gabalėliais, užsigardžiuojant kitomis meze stalo užkandėlėmis.
Procesas
- Įkaitinkite Big Green Egg (arba kitokį grilį, geriausia kamado tipo) iki maždaug 200C.
- Duonos kepalėlį suraikykite riekelėmis, neperpjaudami iki galo, palikdami kepaliuko apačioje neperpjautas. Visus likusius ingredientus sumaišykite dubenėlyje, tada šaukšto bugarėle ištepkite kiekvieną duonos kepaliuko ertmę, pagrūsdami sviesto mišinio.
- Susukite visą kepaliuką į foliją ir dėkite ant grotelių. Kepkite vis apversdami, apie 12-15 minučių.